Gavetips til morsdag og valentindagen

Publisert Thursday, 2. February 2017 under kategorien Gavetips

Nå nærmer det seg tiden mange menn gruer seg til; morsdag og valentindagen! To gaver på 4 dager – hva skal man finne på?
Her har vi samlet noen forslag, og du finner noe i alle prisklasser.

Vi har fått inn nydelige skjerf fra Katrin Uri, et florlett skjerf av ull, bomull og cashmere. Vårens nyheter har kommet inn i mange vakre farger.
Disse koster 1349,- og fås i butikkene våre.

Skinnjakken fra Butterfly Copenhagen har blitt en favoritt hos oss! I semsket skinn og en herlig dus farge passer den til alt!
Den koster 2999,- og kan kjøpes i butikkene våre.

Noe godt til søtmonsen? Gi bort en boks med sjokoladetrukket lakris fra Johan Bülow. Vårens nye smaker LOVE er solbær, og bringebær med chili.
Koster 119,- og fås i butikkene våre.

Vårens beste tilbehør er kanskje clutchene fra Katie Loxton! Den kommer i mange fine farger, og hver farge har en egen morsom tekst.
Clutchen koster 249,- og kan kjøpes i butikkene våre og nettbutikken.

Til te-elskeren; nydelig, organisk te i serien SUPERTEA fra Teministeriet.
En boks med ti poser koster 59,- og fås i butikkene våre.

Har din kjære alt hun trenger? Hva med noe til badet? Herlige såper og kremer fra Molton Brown er alltid en fin gave, og med et nytt håndkle fra GANT er badet klart til våren!
Håndsåpen koster 209,-, håndkremen koster 239,- og håndkleet (50×70 cm) koster 170,-. Du får kjøpt alt i butikkene våre og nettbutikken.

Vis kjærligheten din med sjokolade! Den mørke sjokoladen med kjekshjerter og jordbærpulver fra Nelle Ulla får garantert hjerter til å smelte.
Sjokoladen koster 85,-, og fås i butikkene våre.

Skjem bort kjæresten din med en nydelig kroppspeeling fra Molton Brown. Tahitisk sand masserer huden mens geléen forvandles til en silkemyk konsistens. Spabehandling hjemme!
Koster 589,- og kan kjøpes i butikkene våre og nettbutikken.

Et must for alle jenter og damer med langt hår; Kknekki-strikkene fra Bon Dep. Strikkene er skånsomme mot håret, pene på håndleddet og kommer i mange fine farger.
De koster 25,- og fås i butikkene våre.

Vi håper tipsene våre var til hjelp!

 

Med vennlig hilsen Désirée // Annen Etage Nettbutikk